Vadegust
Un detall en el qual t’has de fixar si tens pebrots a la nevera

Hi ha un detall en el qual t’has de fixar al treure els pebrots que tens a la nevera, tal i com explica en un vídeo compartit a TikTok l’usuari @bochapiedrahita, i que recull Ok Diario. El que hem de fer en treure els pebrots és posar-los boca avall sobre una taula de fusta. Si té quatre bultos, significa que el pebrot és femella, així que té més llavors i és més dolç. És perfecte per a prendre en cru.

En canvi, si té tres bultos, estem davant d’un pebrot mascle, que és perfecte per a cuinar. Això és una cosa que desconeixíem fins ara, i també ens pot resultar molt útil a l’hora de triar els pebrots a la botiga. En funció de per a què anem a utilitzar-los, hem de triar pebrots mascle o femella, seguint les indicacions de @bochapiedrahita.

El pebrot és un aliment molt saludable gràcies al seu alt contingut en vitamines i antioxidants. És una font rica en magnesi, que es relaciona amb el funcionament dels nervis i músculs.

Pebrots | Pixabay
Pebrots | Pixabay

Com conservar els pebrots

Si els usarem uns pocs dies després d’haver-los comprat, el millor és emmagatzemar-los en el calaix de les verdures del frigorífic. Això sí, és important que els traiem de la bossa o l’envàs de plàstic perquè circuli l’aire. Si la refrigeració és l’adequada, els pebrots poden durar en perfecte estat fins a cinc dies.

Els pebrots es poden congelar, però cal saber com fer-ho. El primer que cal és rentar-los amb abundant aigua tèbia. A continuació, els tallem per la meitat de manera transversal, i els traiem el cor i les llavors. El següent pas consisteix a tallar els pebrots en la forma que vulguem, en rodanxes o en tires, per exemple.

Els estenem en una safata i la portem al congelador fins que tots els pebrots estiguin congelats. Després, traiem la safata del congelador i els passem a una bossa especial per a congelar aliments. Podem agrupar-los en petites quantitats i embolicar-los en paper film, i després guardar tots els paquets en la bossa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa