Vadegust
Demanen retirar del mercat una xocolata d’una marca molt coneguda

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha tingut coneixement a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI), d’una notificació d’alerta traslladada per les autoritats sanitàries de Catalunya relativa a la presència de proteïnes làcties no incloses en l’etiquetatge de Xocolata negra extrafina amb avellanes. Aquesta incidència va ser detectada en un autocontrol de l’empresa, que està informant als destinataris i procedint a la retirada del producte.

Les dades del producte implicat són:

  • Nom del producte (en etiqueta): Xocolata negra amb avellana
  • Marca/comercial: GRAND FERRERO ROCHER DARK
  • Codi de barres: EAN 8000500373842
    Números de lot:
    L252RWAJ
    L253RWAJ
    L266RWAJ
    L267RWAJ
    L287RWAJ
    L294RWAJ
    L240RW-J
    L284RW-J
    L306RW-J
  • Data de caducitat: 20/04/2022
  • Pes d’unitat: 125 gr
Imatge del producte afectat | AESAN

El producte ha estat distribuït en pràcticament tot el territori espanyol. Aquesta informació ha estat traslladada a les autoritats competents de les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI), a fi que es verifiqui la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.

Com a mesura de precaució, es recomana a les persones al·lèrgiques a les proteïnes làcties que poguessin tenir el producte a casa seva que s’abstinguin de consumir-lo. El consum d’aquest producte no comporta cap risc per a la resta de la població.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa