Vadegust
Demanen retirar del mercat uns paquets de fruits secs

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha tingut coneixement a través de la Xarxa d’Alerta Alimentària Europea (RASFF), d’una notificació d’alerta traslladada per les autoritats sanitàries de Països Baixos, relativa a la presència de cacauets i anacards no inclosos en l’etiquetatge en una barreja de fruits secs sense sal de la marca Jumbo.

Durant un control intern de l’empresa es va detectar la presència de cacauets i anacards que no estaven inclosos en l’etiquetatge del producte afectat.

Les dades del producte implicat són:

Nom del producte (en etiqueta): Notin Mix Luxe
Marca/comercial: Jumbo
Aspecte del producte: Borsa de plàstic
Número de lot: 74921
Codi de barres: núm. 8718452362844
Data de consum preferent: 03/09/2022
Pes d’unitat: 200 g
Temperatura: ambient

El producte ha estat distribuït en diversos països entre els quals es troba Espanya, en concret al País Valencià.

Aquesta informació ha estat traslladada a les autoritats competents de les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI) a fi que es verifiqui la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.

Com a mesura de precaució, es recomana a les persones al·lèrgiques als cacauets i/o els anacards, que poguessin tenir el producte anteriorment esmentat en les seves llars que s’abstinguin de consumir-lo. El consum d’aquest producte, però, no comporta cap risc per a la resta de la població.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa