Vadegust
Demanen retirar del mercat unes neules que es venen a Catalunya

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha tingut coneixement a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI) d’una notificació d’alerta traslladada per les autoritats sanitàries de Catalunya, relativa a la presència de llet no inclosa en l’etiquetatge en neules de xocolata “cubanitos al cacau” de la marca La Sirena.

L’alerta és resultant de l’autocontrol de la pròpia empresa, que ha comunicat la incidència a les autoritats competents, en compliment de la legislació i amb l’objectiu de no posar a la disposició de la població aliments no segurs. L’empresa ha procedit a la retirada del producte del mercat.

Les dades del producte implicat són:

Nom del producte (en etiqueta): CUBANITOS Al CACAU
Marca/comercial: LA SIRENA
Aspecte del producte: envasat
Número de lot: 4121
Data de caducitat: 12/2022
Pes d’unitat: 90 gr
Temperatura: ambient

Segons la informació feta pública per l’AESAN, la distribució inicial ha estat als territoris de Catalunya i Madrid, però no és descartable que puguin existir redistribucions en altres punts de l’estat.

Aquesta informació ha estat traslladada a les autoritats competents dels territoris a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI) a fi que es verifiqui la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.

Com a mesura de precaució, es recomana a les persones al·lèrgiques o intolerants als components de la llet, que tinguin el producte a casa seva que s’abstinguin de consumir-lo. El consum d’aquestes neules no comporta cap risc per a la resta de la població.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa