Vadegust
Demanen retirar del mercat uns dolços distribuïts a Catalunya

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha tingut coneixement a través de la Xarxa d’Alerta Alimentària Europea (RASFF), d’una notificació d’alerta traslladada per les autoritats sanitàries de Bèlgica, relativa a la presència d’ou i ametlla no inclosos en l’etiquetatge en macarons de la marca Pidy que s’han distribuït a Catalunya. L’empresa belga ha procedit a la retirada del producte del mercat.

Les dades del producte implicat són:

Nom del producte (en etiqueta): 160 macarons 4 varieties 3,5 cm
Marca: Pidy
Aspecte del producte: Caixa de cartó blanc amb finestra
Número de lot: 2021369222
Data de consum preferent: 01/08/2022
Pes d’unitat: 480 g
Temperatura: ambient

Segons la informació disponible, la distribució inicial s’ha realitzat a Catalunya. Continuen les investigacions, i no és descartable que puguin existir redistribucions a altres comunitats autònomes.

Aquesta informació ha estat traslladada a les autoritats competents de les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI) a fi que es verifiqui la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització. Com a mesura de precaució, es recomana a les persones al·lèrgiques a l’ou i/o l’ametlla, que poguessin tenir el producte anteriorment esmentat en les seves llars que s’abstinguin de consumir-lo. El consum d’aquest producte no comporta cap risc per a la resta de la població.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa