L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) ha tingut coneixement, a través de la Xarxa d’Alerta Alimentària Europea (RASFF), d’una notificació d’alerta traslladada per les autoritats sanitàries de Portugal, relativa a la presència de llet no inclosa en l’etiquetatge d’una margarina. Aquesta incidència va ser detectada en un autocontrol de l’empresa, que ha informat les autoritats competents i als seus clients.

La margarina de Flora afectada | Aesan

Les dades del producte implicat són:

Nom del producte: FLORA ORIGINAL
Marca/comercial: FLORA
Aspecte del producte: Terrina de plàstic
Número de lot: 129404098
Data de consum preferent 10/03/2022
Pes d’unitat: 225 g.
Temperatura: refrigerada

El producte s’ha distribuït a tot l’estat espanyol. La informació ha estat traslladada a les autoritats competents de les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI), amb l’objectiu que es verifiqui la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.

Com a mesura de precaució, es recomana a les persones al·lèrgiques o intolerants a la llet, que poguessin tenir el producte anteriorment esmentat a casa seva, que s’abstinguin de consumir-lo. Tot i això, l’Aesan avisa que el consum d’aquest producte no comporta cap risc per a la resta de la població.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa