Vadegust
Deixa 3.000 dòlars de propina a una cambrera i cancel·la la transferència

Insòlit el que ha passat en un restaurant de Transilvània. El passat mes de juny Eric Smith, client del restaurant Alfredo’s Pizza Cafe, situat a Scranton (Pennsilvània), va deixar una propina de 3.000 dòlars a una de les cambreres per un compte de 13 dòlars, tal i com recull ‘La Vanguardia’.

En aquest moment, el personal del restaurant es va quedar sorprès quan el càrrec en la targeta de crèdit de Smith es va fer efectiu i el client va atribuir aquest generós gest a un moviment a les xarxes socials anomenat “Tips for Jesus” (Propines per a Jesucrist).

“Realment significa molt per a mi. M’ha tocat el cor. Encara no puc creure-m’ho. Estic en xoc”, explicava la cambrera Marina Lambert, qui va rebre la propina, a un mitjà estatunidenc pocs dies després d’aquest acte solidari. Recordem que als Estats Units molts cambrers depenen de les propines per a sobreviure.

Una cambrera en una imatge d'arxiu | Pixabay
Una cambrera en una imatge d’arxiu | Pixabay

Tot i això, aquesta bonica història ha donat un gir inesperat. 45 dies després de deixar la propina, Smith va cancel·lar la transferència bancària reclamant de tornada els 3.000 dòlars que l’empresa ja havia pagat a la cambrera mitjançant un xec d’empresa.

Ara, el restaurant ha denunciat al seu generós client davant dels tribunals, assenyalant que no demanaran a la seva treballadora que retorni els diners, perquè és una bona cambrera i no mereix veure’s en mig d’un problema econòmic. “Espero que Smith reconegui les seves accions i aparegui i pagui això perquè no hauria d’haver donat els diners per a després retirar-los”, ha explicat Zachary Jacobson, gerent del restaurant, a alguns mitjans locals.

Abans de fer-ho, això sí, van tractar de comunicar-se amb el client, que en cap moment va respondre al restaurant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa