Vadegust
De guanyar el premi a la millor hamburguesa de Balears a la ruïna

El Fan Burger ha tancat les seves portes com a conseqüència de la crisi econòmica derivada de la pandèmia del coronavirus, segons informen diversos mitjans balears com ‘Periódico de Ibiza’ o ‘TEFTV‘. Es tracta del restaurant que va rebre l’any 2019 el reconeixement a la millor hamburguesa de les Balears. El Fan Burger va obrir fa tres anys a Sant Carles de Peralta (Eivissa) en un petit local, i quan tenien previst traslladar-se a un espai més nou a Santa Eulària va ser quan va començar la pandèmia.

Van demanar dos crèdits, i a mitjans de juny van aconseguir obrir el nou restaurant. Però amb totes les restriccions que vindrien a finals d’estiu han hagut d’acabar tancant. El dia que van decidir que abaixaven la persiana, només havien venut un croissant i un cafè amb llet.

Els propietaris carreguen contra les institucions, i asseguren que no han rebut cap ajuda. Finalment, han hagut d’acomiadar tots els treballadors i abaixar la persiana. Amb els deutes que tenen amb Hisenda, Seguretat Social, bancs, proveïdors i antics empleats, els propietaris esperen el moment en el que poder posar al dia els seus comptes. La suma total dels deutes frega els 60.000 euros.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep Pau L. a febrer 27, 2021 | 12:43
    Josep Pau L. febrer 27, 2021 | 12:43
    Tant de bò rebi l'ajut i pugui pactar el deute un empresari que ja te garantit l'eficàcia. Tornar 60.000 € és difícil però no impossible. Altra cosa sería el deute que la fiscalia demana per un grup de persones d'alt nivell cultural que en un moment donat van accedir a participar en el control del Referèndum. 12.000 € és l'import de la multa, la bàrbara quantitat a pagar cada dia, diàriament! del tot impossible d'abonar , però és el criteri fiscal dels Ñ togats... Això per haver actuat només de voluntat sense arribar a exercir en cap cas. El més trist és que aquestes eminets cinc persones, humanament i intel·lectualment superen en molt el valor dels seus "Justicieros" d'Ñ.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa