Vadegust
Danone obre a Barcelona el primer ‘hub’ tecnològic de l’Estat

Danone obre a Barcelona el primer ‘hub’ tecnològic de l’Estat. La multinacional ha anunciat que aquesta oficina treballarà projectes d’innovació i digitalització de les operacions i suposa la creació de més de 30 nous llocs de treball especialitzats en tecnologia i anàlisi de dades. El nou centre, que ja es troba en funcionament, és el cinquè hub d’innovació de la companyia i complementa els oberts l’any passat a França, Mèxic, Polònia i Malàisia.

Actualment, Danone compta amb 900 treballadors a Catalunya ubicats a les oficines centrals de Barcelona, la planta de lactis i proteïnes alternatives vegetals a Parets del Vallès, la d’aigua mineral a Sant Hilari Sacalm i els equips comercials.

El director de l’àrea d’IT & Data de Danone a la península Ibèrica, Nicolas Cosqueric, explica que volen que “el 2025 la tecnologia i les dades es converteixin en els grans diferenciadors estratègics de Danone”. “Per això hem accelerat la consolidació d’aquest hub a Barcelona on es coordinaran projectes digitals que escalaran a escala global”, ha dit Cosqueric, que subratlla que l’empresa “ara necessita accelerar la digitalització del nostre negoci”.

El projecte compta amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball. Segons el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i, “inversions com les de Danone, que se sumen a les de Pepsico, Google o Microsoft, posen de manifest el potencial de Catalunya com a epicentre europeu en l’àmbit de la innovació i la tecnologia”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a setembre 07, 2022 | 18:48
    JordiP setembre 07, 2022 | 18:48
    Auin llenguatge més buit i va es gasta en les altes esferes de les empreses, tú!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa