Vadegust
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez busquen xef

El jugador de futbol Cristiano Ronaldo i la seva parella, Georgina Rodríguez, estan buscant xef. En concret, el volen per la nova mansió de la parella situada en l’exclusiva zona costanera Quinta da Marinha (Portugal), ara que les obres de la casa ja estan a punt d’acabar. Però, segons publica ‘La Vanguardia‘, sembla que no els està resultant gens fàcil trobar el cuiner.

Tot i que el futbolista portuguès ofereix 5.000 euros al mes a la persona que desenvolupi aquesta feina, la persona en qüestió haurà de complir amb alguns requisits que, segons el Correio da Manha podrien estar complicant la cerca. El cuiner en qüestió ha de dominar les cuines de diferents punts del planeta i, concretament, poder replicar receptes portugueses de tall tradicional, a més de saber fer sushi.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez | Instagram @cristiano

Es creu que el cinc vegades guanyador de la Pilota d’Or ha dedicat una àrea de la seva nova casa per a l’elaboració d’aquests plats japonesos, segons recull el Daily Mail. Però el futbolista també vol poder assaborir quan ho desitgi els plats de la seva infància, com el bacalhau à brás, el seu preferit.

Poder satisfer aquestes necessitats sens dubte serà un repte per al cuiner que sigui triat per a la feina, però també complir amb la resta d’exigències que segur li imposarà l’esportista, que sempre s’ha preocupat moltíssim per la seva dieta. Un dels xefs que ha cuinat per a ell, Giorgio Barone, ha explicat en diferents ocasions que entre les seves obsessions està que els seus menjars s’elaborin amb producte de qualitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa