Vadegust
Creen una guia gastronòmica del futbol català

L’empresa QuickTendr ha llançat una guia de restaurants i bars propers als camps de futbol, pavellons i pistes de futbol sala, per als usuaris i seguidors de la Federació Catalana de Futbol (FCF). El futbol base a Catalunya mou al voltant de 700.000 persones cada cap de setmana. Jugadors i jugadores, les seves famílies i aficionats en general, es desplacen fins a diferents recintes, situats en zones on no coneixen els locals de restauració propers per a poder esmorzar o menjar, abans o després de la competició.

La nova aplicació FoodGol arriba precisament per a solucionar aquesta necessitat. Ja està disponible a través de la web i l’aplicació de la FCF, i arrenca amb referències de més de 500 establiments de tota Catalunya. L’app té l’objectiu d’oferir fins a 5 restaurants i bars per cada camp, pista o pavelló de futbol sala, en els pròxims mesos.

Per a les famílies dels jugadors i jugadores

Amb FoodGol, els 180.000 futbolistes federats, de més de 1.200 clubs de Catalunya, les seves famílies, amics i seguidors, podran localitzar ràpidament un local proper al recinte. Jornada a jornada, l’app geolocalitza els llocs més pròxims on menjar. Així, està previst que la guia gastronòmica FoodGol sigui d’utilitat tant per a
federats com a familiars i acompanyants. Pròximament, des de la guia FoodGol es podran realitzar també comandes de menjar i beguda, reservar taula i trobades per a grups.

Una taula parada d'un restaurant, en una imatge d'arxiu | Pexels
Una taula parada d’un restaurant, en una imatge d’arxiu | Pexels


Avantatges per als restauradors

FoodGol també presenta grans avantatges per als restauradors, ja que, figurant en la guia, atrauran als usuaris cap als seus establiments els dies de partit. A més, rebran el calendari de partits que es juguen el cap de setmana en el recinte de futbol més pròxim, que els ajudarà en l’organització del local i per a preveure pics de consum al llarg del cap de setmana.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Català a abril 07, 2022 | 15:10
    Català abril 07, 2022 | 15:10
    Caram!. Fins ara l'única pilota comestible que coneixia era la de l'olla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa