Vadegust
La confiteria del Rocambolesc obrirà el mes de març a Girona

Jordi Roca i Alejandra Rivas preveuen obrir la confiteria del Rocambolesc el mes de març en un local que hi ha al costat de la gelateria que tenen al carrer de Santa Clara de Girona i que va obrir ara fa 10 anys. El projecte va sorgir de la passió de tots dos pels gelats, i ofereixen gustos originals i terrines amb toppings diferents als habituals. Més endavant, Roca ha obert altres gelateries com ara a Barcelona i Madrid.

A la nova confiteria s’hi oferiran altres productes dolços com ara galetes, torrons, mones, panettones, pastissos, figures de xocolata de Nadal, el calendari d’advent, rajoles de xocolata o toppings. Són productes que s’han anat creant per ocasions especials i que ara tindran el seu espai a Girona. A més, el pastisser anuncia que vol seguir explorant el món dolç i per això avança que a la confiteria hi haurà molts altres productes que s’hi aniran afegint de forma progressiva.

Més enllà del Rocambolesc, Jordi Roca també va obrir Casa Cacao a la plaça de Catalunya de Girona el febrer del 2020. Un projecte centrat en la xocolata i el cacau on els clients poden comprar bombons, rajoles de xocolata i també hi ha la part de bar on s’elaboren diferents productes amb cacau.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa