Vadegust
Com fer unes patates fregides al microones i realment bones

Potser no ho sabies, però hi ha un truc per fer patates fregides al microones i, a més, aconseguir que surtin realment bones i saboroses. Hi ha diversos forns microones en el mercat: n’hi ha amb funcions bàsiques, com els que només serveixen per a escalfar, però també n’hi ha amb grill integrat i finalment alguns tenen fins i tot la funció per a cocció ventilada, tal i com recull Ok Diario.

D’aquesta manera, si el teu microones té funcions de grill o de cocció, podries fer perfectament unes patates bullides (en un recipient amb aigua) amb pell o tallades a daus, però també les podries fer fregides en el cas que les tallis a tires i les col·loquis a potència màxima durant 5 minuts. Les treus, però amb cura de no cremar-te, les remous i les tornes a ficar de nou en el microones a màxima potència durant cinc minuts més.

Patates fregides | Pixabay
Patates fregides | Pixabay

Una vegada passats els primers deu minuts, treu les patates i comprova com estan. És possible que encara hagis de ficar-les un parell o tres de minuts més però abans de fer-ho, has d’aplicar el truc amb el qual aconseguiràs que tinguin més sabor.

Abans de tornar a ficar les patates del microones el que has de fer és amanir-les amb una mica de pebre i una mica d’espècies que puguin anar bé amb les patates, com una mica de romaní, de farigola o també, pebre roig. També li pots afegir un polsim de sal.

Ara, una vegada hagin passat els dos o tres minuts indicats, serà el moment de treure per fi les patates fregides del microones i comprovar com estan. Segurament no et podràs creure que estiguin tan bones i a més amb un sabor tan intens.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa