Vadegust
‘Cokagne’, el còctel viral de Tom Hanks

El popular actor Tom Hanks es troba promocionant la seva nova pel·lícula ‘El pitjor veí del món’. I, per fer-ho, ha anat recentment al programa televisiu de la CBS The Late Show d’Stephen Colbert. I ha estat precisament aquí on l’actor ha revelat quin és el seu còctel preferit, tal i com publica ‘La Vanguardia’.

L’actor estatunidenc va inventar aquesta beguda durant una trobada nadalenca amb la seva família que va tenir lloc en un bar de jazz de Nova York, i el va fer accidentalment. Segons va explicar en l’entrevista, un cambrer va servir champagne i ell, no sent bevedor habitual, va ser l’únic de la taula a rebutjar una copa. En canvi, va demanar una Coca-Cola Light.

Però just en aquest moment li va venir al cap una altra alternativa per a poder brindar amb els seus acompanyants. “Li vaig dir al cambrer que aboqués un rajolí de champagne a la meva Coca-Cola Light. Tots em van dir que estava boig. Ho vaig provar i estava deliciós”, ha afirmat.

Un got amb coca-cola | Pixabay
Un got amb coca-cola | Pixabay

La sorpresa d’Stephen Colbert després d’escoltar la invenció de l’actor va ser rotunda, però va decidir preparar la copa en qüestió en el plató: va treure dues ampolles d’aquest vi espumós i la Coca-Cola Light per a fer la barreja i brindar amb el seu convidat. Llavors Hanks va dir el següent: “En realitat, pots usar qualsevol Coca-Cola dietètica”.

I, en aquest moment, va aprofitar per a fer broma sobre la seva diabetis: “Què pot ser millor per a la diabetis tipus 2 que un petit glop de xampany amb la teva Coca-Cola Light?”.

A Colbert també va semblar agradar-li la beguda, que va aprofitar per a batejar com Tom Hanks. Però l’actor ja havia decidit quin seria el nom de la seva beguda: ‘cokagne‘.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa