Vadegust
Els cinc aliments que t’ajudaran a augmentar el teu bronzejat

L’estiu encara no ha començat tècnicament, però no ens enganyem, ja és aquí. Han arribat els dies de passar hores a la piscina o a la platja i prendre el sol. Per aquest motiu, et fem saber quins són els cinc aliments que t’ajudaran augmentar el teu bronzejat, ja que activen la teva melanina, la responsable de que la teva pell tingui més color, segon recull ‘OK Diario‘.

1. Betacarotens

Es tracta d’un nutrient present en verdures i fruites de color vermell, taronja i groc. Dins d’aquest grup, i més enllà de les pastanagues, destaquen els aliments com el tomàquet (perfecte per a prendre en forma de gaspatxo o salmorejo), els espinacs, la carabassa o els pebrots.

Es recomana incloure’ls en la dieta 15 dies abans de l’exposició al sol, així que encara ets a temps per a això.

2. Vitamina C

És bona per a una gran nombre de motius en el teu organisme. Perquè és antioxidant i prevé l’envelliment de la nostra pell, però alhora, s’erigeix com un important aliat en la recerca del bronzejat perfecte. La vitamina C es troba en determinats aliments com ara el kiwi, la taronja, els fruits vermells, el bròcoli o la coliflor.

3. Omega 3

És també un nutrient poderós que actua contra el colesterol i prevé les malalties cardiovasculars. Els experts anuncien que l’Omega 3 es troba en varietat d’aliments com ara el peix blau, les llavors, la fruita seca o l’alvocat. Ajuden a activar la melanina i a protegir la teva pell dels efectes nocius de les radiacions UV.

Un alvocat | Pixabay
Un alvocat | Pixabay

4. La importància dels minerals

Els aliments rics en minerals són molt importants per a poder lluir un bronzejat bonic i durador. El seleni podem trobar-lo en el cogombre, els musclos o l’all, per exemple.

5. Vitamina B

A més, està la vitamina B que pot trobar-se en nombrosos aiments. Clars exemples d’on poden trobar-se són la carn, els ous o els lactis. Tots ells, a més d’ajudar al teu bronzejat, milloren les funcions cel·lulars i, per tant, l’aspecte del cabell i de la pell. Sent importants també per a les funcions de l’organisme general i per a prevenir l’envelliment de la dermis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa