Vadegust
La carnisseria que té dècades d’espera per tastar les seves croquetes

Sona increïble, però és real. Hi ha una carnisseria que té dècades de llista d’espera per poder tastar les seves croquetes. Segons publica ‘OK Diario‘, l’establiment es troba al Japó. Concretament a Hyogo, la prefectura on es troba Kobe, que és bastant famosa per la seva carn de cap de bestiar, amb la qual elaboren unes croquetes per les quals la gent sembla morir.

Es tracta d’unes croquetes que estarien boníssimes fins al punt que per a poder comprar-les podem arribar a esperar actualment fins a 30 anys tenint en compte el nombre de comandes que acumulen. Asahiya és un lloc especial. Fundada l’any 1926, la carnisseria de la ciutat de Takasago és especialment apreciada per les seves croquetes Kiwami, elaborades amb carn de cap de bestiar de Kobe i patates conreades localment apreciades per la seva dolçor.

Igual que molts aliments populars al Japó, les croquetes Kiwami només estan disponibles en quantitats limitades. És més, només s’ofereixen per correu, per la qual cosa no pots fer cua davant de la botiga abans d’obrir per a intentar fer-te amb les primers de la tanda de 200 que es fan cada dia. No, l’única possibilitat que tens és fer la teva comanda i esperar el teu torn. Això és el que va fer l’usuari japonès de Twitter @hayasino , i la seva caixa de Kiwami va arribar a la seva porta el passat 28 d’abril, després d’haver fet la comanda el 8 de setembre… de 2013.

És a dir, gairebé deu anys d’espera per a poder tenir les seves croquetes a casa. Però com que l’èxit de les mateixes ha continuat creixent i la carnisseria es nega a fer més de les 200 unitats diàries, si actualment es realitza una comanda possiblement no es rebrà fins a passat el 2050.

El millor, però, és que podem demanar de més perquè tinguem suficients i així degustar-les durant molt de temps. De fet, el mínim que es pot demanar és de cinc peces que es venen en una caixa en la qual totes estan envasades de manera individual. La bossa amb cinc croquetes Kiwami costa 2700 iens (al voltant dels 20 euros).

Si bé això és bastant més del que solen costar les croquetes ordinàries, després de tot, es tracta de carn de Kobe, per la qual cosa el preu no sembla desorbitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa