Vadegust
Carmanyola de plàstic o de vidre, quina és millor pel congelador?

És possible que a casa tinguis dels dos tipus: de carmanyoles de plàstic i de vidre. I segur que en més d’una ocasió t’has preguntat quina de les dues és millor per guardar els aliments al congelador. El primer que cal fer és esperar a que els aliments es refredin i estiguin a temperatura ambient. Tal i com publica ‘Ok Diario‘, un cop estiguin a la temperatura adequada, hem de ficar l’aliment o les sobres en una carmanyola que tingui una tapa amb tancament hermètic.

I si dubtes si triar el de plàstic o el de vidre has de saber que en el cas del congelador, és millor que triïs el de vidre ja que corre menys riscos de trencar-se i a més és molt més fàcil de netejar una vegada el traiem del congelador i el buidem. En el cas de la carmanyola de vidre no es recomana ja que en posar-lo a baixa temperatura pot ser que s’acabi trencant o, de fet, explotant.

Una nevera plena de menjar | Pixabay
Una nevera plena de menjar | Pixabay

Així que el millor que pots fer és agafar i utilitzar una que sigui de plàstic i, a més, és molt millor que triïs una que tingui forma rodona ja que són més hermètiques.

Les de vidre seran millor per als aliments que deixem a la nevera, ja que aïllen molt més. D’altra banda, si mai has de deixar que les sobres estiguin dins de la carmanyola més de tres dies, és recomenable que passat aquest temps, treguis la carmanyola de la nevera i comprovis l’estat de les sobres, ja que depenent del que sigui possiblement s’hagi fet malbé.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa