Vadegust
Caprabo inverteix 13 milions d’euros en la renovació de la seva xarxa de botigues a Catalunya

Caprabo invertirà 13 milions d’euros en la renovació de més de 70 botigues a Catalunya per adaptar-les al nou entorn competitiu i a les necessitats dels nous consumidors. En total, la companyia té previst adequar uns 50.000 metres quadrats de superfície comercial, especialment a la demarcació de Barcelona, però també a Girona, Lleida i Tarragona. Les botigues renovades seran un 20% més eficients a nivell energètic i potenciaran seccions com la del producte ecològic i la parafarmàcia. Entre les botigues que s’actualitzaran hi ha la primera de Caprabo, oberta el 1959 al carrer Sant Antoni Maria Claret del districte de Sant Martí de Barcelona.

Segons el Director de Desenvolupament Corporatiu i Màrqueting de Caprabo, Jordi Lahiguera, el pla de transformació dels supermercats és un dels principals elements de l’estratègia de futur de la companyia, juntament amb la transformació de plataformes, la venda a Capraboacasa.com i el pla d’obertura de botigues.

Lahiguera ha explicat en un comunicat que les botigues renovades “mostren una molt bona evolució en vendes, amb creixement de doble dígit”. L’objectiu de Caprabo és tenir tota la xarxa transformada en els propers dos anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa