Vadegust
Caprabo impulsa la venda de cítrics de Terres de l’Ebre

Caprabo manté la seva aposta pels productes de proximitat amb segell de qualitat i preveu incrementar la venda de cítrics procedents de Terres de l’Ebre en un 150%. La campanya de la taronja i la mandarina clementina de la província de Tarragona es troba en plena temporada i s’allarga fins a finals d’abril. La producció es desenvolupa a les Terres de l’Ebre, una zona Reserva de la Biosfera i, a més, les mandarines compten amb segell de qualitat IGP.

Segons ha informat la companyia en una nota de premsa, Caprabo ven a les seves botigues tots els productes amb segell Indicació Geogràfica Protegida (IGP), en el marc del seu Programa de Proximitat per Comarques i com a part del seu compromís amb la Federació Catalana de DOP-IGP. L’objectiu és donar a conèixer i fomentar el consum dels productes de proximitat entre els seus clients, posar en valor l’economia local, així com la qualitat i varietat de la producció agroalimentària de proximitat.

IGP clementines Terres de lEbre

Les IGP clementines de les Terres de l’Ebre pertanyen a l’espècie Citrus reticulata i existeixen tres varietats: la Clementina fina, les Clemenules i l’Hernandina. Les tres comparteixen algunes característiques com el període de maduració llarg dels fruits en l’arbre provocant un alt índex de maduresa, una gran qualitat gustativa, un percentatge de suc superior, i finalment una coloració taronja intens a la polpa i la pell. Les condicions edafoclimàtiques de les Terres de l’Ebre fan que les clementines tinguin un gust i una aroma característics.

L’IGP és la denominació usada per designar als productes agroalimentaris que procedeixen d’un lloc, una zona geogràfica o, excepcionalment, un país que degui la qualitat especial, la reputació o una altra característica concreta al seu origen geogràfic i que siguin produïts, transformats o elaborats en el lloc, la zona o el país que dona nom a la indicació, incloses les denominacions tradicionals de productes agroalimentaris, geogràfics o no, si compleixen els requisits esmentats en el R(CE) 510/2006, del 20 de març de 2006.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa