Vadegust
Canvi inesperat de McDonald’s en les seves 4 hamburgueses més famoses

Les hamburgueses de McDonald’s són famoses arreu del món. De fet, han estat imitades en nombroses ocasions per altres restaurants de cadena ràpida, i també la gent intenta fer-les igual a casa -tot i que mai tenen el mateix sabor que les originals-. I ara la famosa cadena de menjar ràpid ha decidit fer un canvi en la recepta de les seves 4 hamburgueses més famoses.

Ha estat la pròpia cadena l’encarregada d’emetre un comunicat per a donar a conèixer aquests importantíssims canvis, tal i com recull Ok Diario. Les hamburgueses amb formatge tindran ara també ceba caramel·litzada, un ingredient extra que podràs treure si així ho desitges, com succeeix amb tots els altres.

A més, els brioixos de pa seran més tous, i un súper canvi molt notori en el que al formatge es refereix, i és que en lloc de les rodanxes a temperatura ambient, a partir d’ara portaran formatge fos. També patirà un gran canvi la Big Mac, que inclourà més salsa Big Mac. Aquests canvis s’aplicaran de manera progressiva, començant pels restaurants situats en diverses ciutats dels Estats Units, incloent-hi Los Angeles, Portland o Seattle. En la resta del país arribaran l’any 2024, i en funció de l’èxit s’aplicaran també en la resta del món… o no.

McDonald’s | Pixabay
McDonald’s | Pixabay

Txad Schafer, director sènior d’innovació culinària de McDonald’s als Estats Units, ha comentat que “ens vam adonar que els petits canvis, com modificar el nostre procés per a aconseguir un formatge més calent i fos i ajustar la graella per a un millor segellat, suposaven una gran diferència a l’hora de fer que les nostres hamburgueses siguin més saboroses que mai“.

Aquests canvis formen part d’una estratègia de millora de la cadena, principalment als Estats Units, on ha perdut molt de mercat a causa de la inflació i de l’àmplia oferta que hi ha al país en aquesta mena d’establiments. Sense anar més lluny, aquest mateix mes d’abril McDonald’s va acomiadar a centenars d’empleats en aquest país com a part d’una estratègia de reorganització.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa