Vadegust
Una cambrera fa vídeos d’escarabats al bar on treballa i l’amo l’acomiada

Increïble el què ha passat en un bar d’Alacant. Una cambrera de l’establiment en qüestió ha publicat a les xarxes uns vídeos on es veuen els racons del local pertanyent a una cadena de cerveseries, on es pot veure la plaga d’escarabats que hi ha, i que afecta també parts on hi ha menjar i salses, tal i com publica Rac1.

La treballadora va decidir denunciar la insalubritat del seu lloc de feina i els vídeos van arribar a mans de l’amo de la cadena, que la va acomiadar a l’instant. 

A continuació us deixem un parell de vídeos on es poden veure perfectament els bitxets:

En declaracions a Ràdio Alacant, l’amo de la cadena de cerveseries assegura que, cada vegada que fan una de les fumigacions que duen a terme periòdicament, els animalons surten esverats i això ho va aprofitar la cambrera per gravar els vídeos: “Va aprofitar aquell dia que fumigaven, que els ‘bitxets’ estaven més alterats, per fer vídeos i fotos. I gràcies a les càmeres de seguretat vaig veure com bellugava les coses i feia fotos i vídeos. Em va dir que sí, que els havia gravat ella, i li vaig preparar els papers de l’atur”.

Segons va explicar a les xarxes, la cambrera va anar a treballar l’endemà i no li van deixar incorporar-se perquè “estava acomiadada”. Un advocat que ha vist aquesta publicació, però, li ha avisat públicament que ha de presentar-s’hi igualment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa