Vadegust
La brutícia d’un clients en una taula d’un bar es fa viral a les xarxes

Increïble el que han de veure i suportar sovint els cambrers i propietaris de bars i restaurants. Des d’actituds de clients poc respetuoses i maleducades, fins a taules plenes de brutícia. Aquest últim és el cas que s’ha fet viral, gràcies a la denúncia del compte de Twitter @soycamarero, que ha penjat la imatge. En la fotografia es pot veure la taula de la terrassa d’un bar.

Fins aquí, tot normal. El problema és com ha quedat la taula després que els clients s’hi hagin assegut. Es veu clarament que han pres don gintònics, algun cafè amb llet i diverses bosses de patates de tot tipus, juntament amb d’altres snacks. Però no només és que la taula estigui del tot desendraçada, sinó que el terra està absolutament brut i ple de patates, pipes i trossos de tovallons per tot arreu.

La piulada de @soycamarero | Twitter

Les millors respostes dels tuitaires

El compte de Twitter @soycamarero ha penjat la imatge amb la següent frase: “Títol per això, si us plau”. I immediatament desenes d’usuaris han respost a la seva interpel·lació. Algunes de les respostes més enginyoses que han donat els usuaris de Twitter són: “I per això, senyor jutge, el meu client va veure oportú clavar ganivetades a les tres víctimes“, “No se li pot posar un títol legal a aquesta foto” i “Avui, a equip d’investigació, senglars a les ciutats”.

Però també: “Amor, marxa ràpid amb els nens que segur que no s’han adonat de com hem deixat la taula“, “Imagina’t com tinc la casa”, “Els meus clients de qualsevol dia”, “Babes, els valents porquets”, “Els tres porquets”, “Que ho netegi ell, que per això el paguen” o “Macrogranja”, entre molts d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa