Vadegust
Bogeria per l’aliment que fa que t’aprimis mentre dorms

Potser et sona increïble, però és veritat que hi ha un aliment que ajuda a cremar greix mentre dorms. Es tracta d’un producte recomanat pels nutricionistes no només per a perdre pes, sinó també per a cuidar la salut. I és que té propietats molt beneficioses per al correcte funcionament de l’organisme. És originari del Sud-est Asiàtic, on es conrea des de fa 3.000 anys.

Es tracta del gingebre, que es pot prendre de moltíssimes formes diferents: en pols, fresc, en sec… És molt estimat pel seu alt contingut en gingerol, un compost actiu responsable de la major part de les propietats medicinals d’aquest aliment. A més, és una font rica en minerals, com el fòsfor, el potasi, el sodi, així com en vitamines del grup B i vitamina C.

Segons un estudi publicat per ‘The National Institute of Health’ dels Estats Units, i que recull OK Diario, el gingebre provoca un efecte termogènic que incideix i actua en la crema de greixos, eliminant el greix acumulat, sobretot en la zona de l’abdomen.

Un altre estudi publicat l’any 2017 per la Universitat d’agricultura de la Xina va revelar que el gingebre genera sensació de sacietat, per la qual cosa redueix la gana i evita picar entre hores. A més, afavoreix la digestió de carbohidrats.

Per tant, el gingebre és un aliment fabulós per a aprimar-se, però això no significa que simplement prenent aquesta planta vagis a baixar de pes. Les dietes restrictives mai són una bona idea perquè posen en risc la salut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa