Vadegust
BIMBO, reconeguda com a companyia ‘Top Employer 2022’ a l’estat

Bimbo ha estat reconeguda com una de les companyies Top Employers 2022 a Espanya, després d’obtenir la Certificació Top Employer, que mostra el compromís de l’organització per “millorar el món laboral dels seus col·laboradors a través d’excel·lents polítiques de recursos humans i la gestió de persones”, segons ha informat l’empresa en un comunicat.

El programa Top Employers Institute certifica a les organitzacions líders en gestió de persones sobre la base de la participació i resultats obtinguts en la seva Enquesta de Millors Pràctiques de Recursos Humans. Aquesta enquesta abasta 6 àrees de RH, composades per 20 temes que inclouen qüestions com l’Estratègia de Persones, l’Entorn Laboral, l’Adquisició de Talent, l’Aprenentatge, el Benestar o la Diversitat i Inclusió, entre d’altres.

Benito Villamarín, Vicepresident de Persones i Legal de Bimbo Europa i el Marroc ha destacat que “ens enorgulleix rebre el reconeixement Top Employer 2022, un certificat que dona visibilitat i recompensa l’enorme treball i esforç que Bimbo destina cada dia per aconseguir que els seus col·laboradors siguin i sentin que són el més important. Les persones han estat i estaran sempre en el centre d’aquesta companyia”.

Per la seva banda, David Plink, CEO de Top Employers Institute, ha afirmat: “Enguany, igual que a l’anterior, ha estat un any exigent que ha afectat organitzacions de tot el món. Així i tot, Bimbo continua demostrant que dona prioritat a executar practiques excel·lents centrades en les persones, treballant de manera incansable per a aconseguir un impacte positiu en les vides dels seus col·laboradors. Per aquest motiu, ens complau celebrar i aplaudir a les organitzacions que han estat certificades com a Top Employers en els seus respectius països”.

El programa ha certificat i reconegut a més de 1.857 Top Employers de 123 països o regions dels cinc continents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa