Vadegust
Belén Esteban reivindica la marca Espanya per vendre els seus productes a l’estranger

Belén Esteban es troba en un molt bon moment professional. A banda de la seva feina com a tertuliana de ‘Sálvame’, Belén Esteban va llançar la seva pròpia marca de productes ‘gastronòmics’: Sabores de la Esteban. I després de treure al mercat el gaspatxo i el salmorejo, ara ha apostat per unes patates fregides i diverses cremes de verdures. I sembla que aquests nous productes han agradat bastant, perquè estan tenint èxirt fora d’Espanya. La col·laboradora televisiva ha anat a una fira a Alemanya i ha assegurat que els seus productes han triomfat.

“Estic a Colònia, a Alemanya, a la fira més gran que hi ha d’alimentació. I estic amb els meus productes: amb les meves cremes de verdura, carbassa, carbassó, salmorejo, gaspatxo i les meves patates fregides. Estic encantada de ser aquí oferint a tothom els meus productes i, com sempre dic, marca Espanya!”, ha dit la tertuliana de ‘Salvame’ en un vídeo penjat al seu Instagram.

En la presentació dels dos productes, que es va fer la setmana passada, Belén Esteban va assegurar que “he aconseguit la meva patata somiada”, amb la que vol “revolucionar el món de la patata fregida”. A més, va voler deixar molt clar que no tenen “additius ni conservants, i són de grandària gran”, alhora que assegurava que són fruit de “molts mesos de feina per a aconseguir un producte estrella, de la mà dels millors, l’empresa familiar Patata Rubio (Bullas- Múrcia)”. “Quan se’m va ocórrer això de les patates fregides, estava prenent l’aperitiu a casa amb el meu marit i el meu amic Rubén i volia treure una patata molt seleccionada, feta en paella, encara que no diré el truc, només que està tallada molt fina“, va defensar.

En relació a les cremes de verdures va dir: “Les fiques en el microones i són com si les hagués fet la mare“. Són petits envasos de cremes de verdures, carabassó i carabassa, amb “producte 100% espanyol, les millors hortalisses fresques de l’horta murciana, sense colorants ni conservants, les cremes casolanes de tota la vida aptes per a vegans i celíacs”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa