Vadegust
Després del gaspatxo, Belén Esteban treu dos nous productes gastronòmics

Belén Esteban ho ha tornat a fer. Després de treure al mercat la seva pròpia marca ‘Sabores de la Esteban’ i començar a vendre gaspatxo i salmorejo, ara la tertuliana de ‘Sálvame’ s’ha animat i ha tret dos productes més: patates fregides de bossa i una crema de verdures. En la presentació dels dos productes, Belén Esteban va assegurar que “he aconseguit la meva patata somiada”, amb la que vol “revolucionar el món de la patata fregida”.

A més, va voler deixar molt clar que no tenen “additius ni conservants, i són de grandària gran”, alhora que assegurava que són fruit de “molts mesos de feina per a aconseguir un producte estrella, de la mà dels millors, l’empresa familiar Patata Rubio (Bullas- Múrcia)”. “Quan se’m va ocórrer això de les patates fregides, estava prenent l’aperitiu a casa amb el meu marit i el meu amic Rubén i volia treure una patata molt seleccionada, feta en paella, encara que no diré el truc, només que està tallada molt fina“, va defensar.

Belén Esteban amb les seves patates fregides | Instagram Belén Esteban

Però la tertuliana televisiva també ha tret al mercat tres tipus de crema de verdures. “Que les fiques en el microones i són com si les hagués fet la mare“, assegurava. Són petits envasos de cremes de verdures, carabassó i carabassa, amb “producte 100% espanyol, les millors hortalisses fresques de l’horta murciana, sense colorants ni conservants, les cremes casolanes de tota la vida aptes per a vegans i celíacs”.

Tot i que Belén Esteban està molt il·lusionada amb la seva marca de productes gastronòmics, l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) va valorar a l’estiu els gaspatxos que hi ha al mercat, i el de Belén Esteban no va obtenir gaires bons resultats. De fet, el seu producte va obtenir només 64 punts sobre 100. Una nota molt discreta que la situava en la part mitjana-baixa de la taula. Lluny dels 85 que ha aconseguit el millor valorat dels més de quaranta productes analitzats. L’OCU va analitzar la qualitat del producte però també el seu preu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa