Vadegust
Basqueland Brewing guanya el premi a Millor Cervesera 2021 al Barcelona Beer Challenge

La VI edició del Barcelona Beer Challenge ha reconegut aquest cap de setmana a la cervesera Basqueland Brewing, situada a Hernani (País Basc), amb el premi a la Millor Cervesera 2021, ha informat el certamen en un comunicat.

També ha guardonat a la italiana Torre Mozza amb el premi a Millor Cervesera Novella 2021 i a la murciana Cátedra Beer amb el premi Innovació Molina For Brewing, que reconeix la innovació en el procés creatiu de l’elaboració cervesera i que va néixer amb l’objectiu de motivar i promoure la creació cervesera i la innovació en el sector.

Al Barcelona Beer Challenge, que es va celebrar a principis de març, 40 jutges van ser els encarregats de tastar 1.167 cerveses procedents de 232 cerveseries de tot el món que participaven en alguna de les 60 categories del certamen.

De la guanyadora Basqueland Brewing, el certamen ha posat en valor la seva creixent presència fora d’Espanya “gràcies al seu afany per innovar en l’elaboració” de la cervesa.

De la cervesera de nova creació Torre Mozza han valorat la seva intenció d'”innovar, buscar estils poc coneguts pel públic i trencar esquemes”, mentre que de Cátedra Beer han premiat el CátedraBioFilter, un fotobiorreactor tubular pioner en la indústria cervesera capaç d’eliminar les emissions de CO₂ en l’elaboració de cervesa a través de microalgues.

Barcelona Beer Festival

Els organitzadors han optat per anunciar els guanyadors d’aquesta edició del concurs a l’espera d’adjudicar una data per al Barcelona Beer Festival que permeti acollir “la gran festa de la cervesa artesana amb totes les mesures de seguretat i la mateixa intensitat de sempre”.

No obstant això, el concurs de cerveses artesanes anunciarà i lliurarà el Premi Steve Huxley a la trajectòria en el saló InnBrew, que se celebrarà del 22 al 24 de juliol a L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa