Vadegust
Els bars i restaurants on es mengen les millors truites de patates

Ja hi ha guanyador del 15è Campionat d’Espanya de Truita de Patates. Es tracta del cuiner Carlos Olabuenaga, del restaurant Tizona (Logronyo, La Rioja), i Alberto García Ponte i Ana María Suárez, de la fonda O Pote (Betanzos, la Corunya). Tots tres s’han proclamat guanyadors ‘ex aequo’ del Campionat. A més, i casualment, amb aquestes dues truites guanyadores s’evita la polèmica, ja que la primera porta ceba, i, la segona no.

Segons recull ‘La Vanguardia‘, la competició va tenir lloc dilluns a Alacant Gastronòmica i han optat altres nou restauradors: Pedro José Román, del restaurant Cañadío (Santander); Pepa Miranda, de Casa Miranda (Betanzos); Ángel i Ramón Marugal, de Tortillería La Concordia (Logronyo); i Isabel Gesto i Ramón Rodríguez, d’O Cabo (la Corunya).

Truita de Betanzos | Viquipèdia
Truita de Betanzos | Viquipèdia

També hi han participat Carmen Carro i Santi Pedraza, de Taberna Pedraza (Madrid); Paz Corral, de Cafeteria Pizcueta 14 (València); Ana Uli i Humberto Segura, d’Antonio Bar (Sant Sebastià); Carlos Quintana, de Cafeteria Emar (Vitòria-Gasteiz) i Javier Cadario i Antonio Reyes, de Cucut Food Experience (Múrcia).

Els 11 finalistes havien estat seleccionats entre els majors especialistes d’Espanya en l’elaboració de la truita de patates i representen als bars i restaurants reconeguts per oferir en la seva carta les millors elaboracions d’aquest plat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa