Vadegust
Arriben a Barcelona els gelats amb alcohol

L’empresa Trompa&Co ha presentat a Barcelona la primera marca de gelats amb alcohol. Es tracta d’un producte gourmet únic, que combina licors prèmium amb els millors ingredients gastronòmics.

L’hotel Yurbban Trafalgar de Barcelona va ser l’escenari escollit per a la presentació en societat de Trompa&Co. Un centenar d’assistents es van reunir per fer un brindis gelat amb els diferents sabors de la marca. A més, el mestre gelater de Trompa&Co, Carlos Rojas, va explicar als interessats, l’elaboració artesana de les combinacions creades per ell mateix. En concret, hi ha sis sabors disponibles: Mojito, Gin Tònic, Margarita, Dark Emotion, Scottish Vainilla i Raspberry Red Wine.

Durant l’esdeveniment, Carlos Rojas i Marc Ribalta, director d’operacions de Trompa&Co, va explicar al públic el recorregut d’aquesta marca jove però tan prometedora, que fa uns mesos va aliar-se amb Glovo, Just Eat i Uber Eats per arribar als consumidors més sibarites. “Trompa&Co està pensat per a tots aquells adults que volen trobar una forma original i diferent de prendre’s una copa. L’elaboració dels gelats amb alcohol de Trompa&Co estan fets de manera que reprodueixen fidelment el sabor del cóctel original”, va remarcar Ribalta. En aquest sentit, Rojas va afegir que està treballant en nous sabors i va destacar que li agrada pensar en Trompa&Co com una experiència “divertida, dinàmica i fins i tot un punt canalla”.

Trompa&Co pot adquirir-se a través de les plataformes de ‘delivery’ però també participa, amb el seu carret de gelats amb alcohol, en esdeveniments oberts al públic i privats. Alguns dels més destacats són Madrid Fusión, Fira Nuvis i el Festival Internacional de cinema fantàstic de Sitges. A més, l’empresa està treballant per obrir pròximament la seva primera botiga al Poble Espanyol, i segueix buscant un local a l’Eixample de Barcelona on crear el primer bar de gelats amb alcohol, on els clients puguin reunir-se amb els amics per prendre una copa gelada, o fer un ‘afterwork’ relaxat.

Un dels gelats amb alcohol de Trompa&Co

Els sabors de Trompa&Co

MARGARITA: Sobet de llima i gingebre confitat amb Triplesec Triple Mortal i Tequil·la Cruzplata.

DARK EMOTION: Gelat de xocolata 70% cacau d’origen Equador, llàgrimes de xocolata negre i Brandy de Jerez Carlos I.

GIN TONIC: Sorbet de tònica aromatitzada amb pebre de Sichuan, cardamom verd, i combinat amb ginebra prèmium.

SCOTTISH VAINILLA: Gelat de vainilla de Madagascar amb scotch blended whisky madurat 12 anys en botes de roure.

RASPBERRY WINE: Sorbet de gerds amb vi negre ecològic Graciano de Varietales Viña Ijalba.

MOJITO: Sorbet de llima, menta, sucre mascavat, i combinat amb rom blanc 3 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa