Vadegust
Aquests són els aliments que reforcen el sistema immune

No n’hi ha prou amb tenir una dieta saludable. És possible que el nostre cos necessiti altres nutrients específics que no estem incorporant en els nostre hàbits alimentaris ordinaris, d’acord amb l’herència genètica, l’estil de vida, i altres factors influents. I, per sort, no cal recórrer a suplements industrials per tal d’aconseguir-los, ja que molts d’aquests nutrients es troben en alguns dels aliments que tenim molt a l’abast. I, segons publica ‘Ok Diario‘, alguns d’aquests aliments que reforcen el sistema immune són:

Cítrics

Segur que la teva àvia o mare et van aconsellar, aquella vegada que vas estar malalt, beure un te amb llimona. Després de tot, aquest cítric i altres són fonamentals per a la producció dels glòbuls blancs, encarregats dins de l’organisme de combatre les infeccions externes.

Bròcoli

Malgrat la mala fama que té per la seva olor, el bròcoli és un un súperaliment, replet de vitamines i minerals, com les vitamines A, C i E, a més de fibra i antioxidants diversos. I mentre reforça el sistema immune, desintoxica el cos humà de possibles impureses.

All

Aquest ingredient estrella de moltes de les receptes més populars al voltant del món va ser adoptat ja per les antigues civilitzacions. Això sí, el millor és menjar-lo cru, deixant que reposi una vegada tallat durant uns 10 minuts. Si l’ingereixes regularment, t’ajudarà a reduir la pressió arterial.

Alls | Pixabay

Gingebre

Molt de moda en la rebosteria i la cocteleria, el gingebre és un clàssic dels productes cosmètics. Es valora la seva capacitat per a disminuir la inflamació, prevenir el mal de coll i evitar les afeccions inflamatòries. Entre les seves aportacions destaquen el de potassi, fòsfor i vitamina C.

Espinacs

Popeye recorria als espinacs quan es trobava en dificultats. Generoses en vitamina C, amb antioxidants i betacarotè, suggerim igual que el bròcoli alimentar-se amb les seves fulles crues. En tots dos casos, com més se’ls cuina, menys propietats brinden.

Ametlles

La fruita seca és aliada indispensable del sistema immunològic, i ens ofereix vitamines i greixos saludables. Així mateix, les ametlles tenen vitamina E, un antioxidant 100% natural.

Te verd

Si et consideres un fanàtic de les infusions, el te verd és una font insubstituïble de flavonoides. Gaudir d’una tassa de te verd al dia farà que el teu sistema immune sigui molt més fort.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa