Vadegust
L’aperitiu fregit que pot ser molt perjudicial per a la teva salut

Hi ha un aperitiu fregit que pot ser molt perjudicial per a la teva salut. I, a més, segur que el demanes molt sovint. És conegut per tothom que, en general, els fregits no són els aliments ideal per al nostre cos, però hi ha un que és especialment nociu. Però comencem pel començament.

Tal i com recull ‘Ok Diario‘, els aliments fregits són dolents per diverses raons. Per a la línia, perquè durant la cocció absorbeixen gran quantitat d’oli el que augmenta la seva aportació calòrica, dificultant i llastrant la digestió. Però també per a la salut en general, ja que aquests productes contenen midó i determinen la creació d’acrilamida: una substància cancerígena que es forma a causa de la cocció a altes temperatures. La seva ingesta determina llavors un major risc de malaltia en general.

Sticks de mozzarella | Pixabay

Tot i així, existeix un aperitiu fregit que pot ser realment dolent, no només per a la teva salut sinó també per al teu metabolisme. Parlem dels sticks de mozzarella. Això es deu al fet que, a més de ser fregits, contenen formatge, que té un alt contingut en greixos. Tot això crea una barreja letal per a la digestió i el metabolisme. Una “bomba” calòrica i de colesterol que has d’evitar costi el que costi.

A més, aquests sticks també contenen glútens a més de lactis; tots dos són inflamatoris i poden causar augment de pes i inflor. D’altra banda, els hidrats de carboni que contenen són sens dubte els menys saludables per a menjar sense importar l’edat, encara que especialment hem d’evitar-los a partir dels 40 anys, ja que no aporten cap benefici en termes de nutrició.

Tot això provoca pics d’insulina, augmenta un marcador inflamatori (IGF-1) i augmenta el risc de malalties cròniques per l’acumulació de greix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa