Vadegust
L’àpat de 130 calories que t’ajuda a perdre pes i també cuida la teva pell

L’arròs és un ingredient molt versàtil. Amb aquest cereal es poden cuinar desenes de plats, freds i calents. A més, és molt senzill d’elaborar i n’hi ha pràcticament a totes les cases. L’arròs és font de fibra i d’hidrats de carboni, i les seves propietats beneficioses s’han demostrat: l’arròs hidrata la pell, cura irritacions, dermatitis i cremades, segons publica el diari ‘Regió 7‘, que també recull una recepta molt senzilla per fer arròs blanc. A més, no té gaires calories: conté 130 kcal per cada 100 grams.

Arròs blanc | Pixabay

Ingredients

  • 1 got d’arròs
  • 2 gots d’aigua
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • 1 gra d’all sencer
  • 1 polsim de sal

Així es prepara

Agafem una cassola i li tirem una cullerada d’oli d’oliva per posar-la al foc. Llavors afegim el gra d’all i el sofregim. Una vegada fet això, tirem la tassa d’arròs a la cassola, li afegim sal i ho remenem tot bé. En aquest punt afegim les dues tasses d’aigua i pugem el foc perquè comenci a bullir. Llavors baixem a foc lent i ho deixem 20 minuts fins que l’aigua s’hagi consumit. El millor en aquest moment és tastar-lo per veure si ja està ben cuinat o si per contra, necessita una mica més de temps.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a desembre 09, 2021 | 09:14
    ciutadà desembre 09, 2021 | 09:14
    Als països orientals- Xina, Japó, Indoxina-, l'arros és l'aliment principal, al Japó, l'arros cuit, el gohan ( crú és kome) té el mateix significat que, per a nosaltres "pa", és a dir, l'aliment per excel·lèn cia. Res de nou sota el cel.

Respon a ciutadà Cancel·la les respostes

Comparteix

Icona de pantalla completa