L’arròs és un ingredient molt versàtil. Amb aquest cereal es poden cuinar desenes de plats, freds i calents. A més, és molt senzill d’elaborar i n’hi ha pràcticament a totes les cases. L’arròs és font de fibra i d’hidrats de carboni, i les seves propietats beneficioses s’han demostrat: l’arròs hidrata la pell, cura irritacions, dermatitis i cremades, segons publica el diari ‘Regió 7‘, que també recull una recepta molt senzilla per fer arròs blanc. A més, no té gaires calories: conté 130 kcal per cada 100 grams.

Ingredients
- 1 got d’arròs
- 2 gots d’aigua
- 1 cullerada d’oli d’oliva
- 1 gra d’all sencer
- 1 polsim de sal
Així es prepara
Agafem una cassola i li tirem una cullerada d’oli d’oliva per posar-la al foc. Llavors afegim el gra d’all i el sofregim. Una vegada fet això, tirem la tassa d’arròs a la cassola, li afegim sal i ho remenem tot bé. En aquest punt afegim les dues tasses d’aigua i pugem el foc perquè comenci a bullir. Llavors baixem a foc lent i ho deixem 20 minuts fins que l’aigua s’hagi consumit. El millor en aquest moment és tastar-lo per veure si ja està ben cuinat o si per contra, necessita una mica més de temps.