Vadegust
Anar a dinar a un restaurant per promocionar-ne un altre: la denúncia del restaurant Topik

El restaurant Topik, situat al carrer València de Barcelona, ha denunciat la pràctica d’alguns nous locals de restauració, que van a menjar al seu restaurant i reparteixen targetes d’aquests nous locals entre els comensals.

“Súper fan de la política d’alguns restaurants nous. Abans era omplir d’influencers fent fotos el primer mes, i ara és anar a locals com el Topik a menjar i repartir targetes als comensals, fins i tot convidant-los gratis”, es queixa el Topik des del seu compte de Twitter.

“Màrqueting del bo. Falta d’educació o barruda?”, conclou la piulada del restaurant situat a l’Eixample barceloní, d’on Adelf Morales n’és el xef i propietari.

El restaurant Topik és molt actiu a les xarxes socials, i el mes de novembre ja va fer pública una altra situació que va indignar el seu propietari. El perfil de Twitter del local va publicar una captura de pantalla d’un missatge privat que uns influencers li van fet arribar demanant que els convidessin a menjar a canvi de posar fotos del seu negoci a les xarxes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa