Vadegust
Amor gastronòmik, el nou programa de TVE Catalunya per trobar parella

TVE Catalunya suma a la seva graella ‘Amor gastronòmik‘, un concurs de cites culinari que s’emetrà els dilluns a les 18.15 hores a partir del 10 de maig. Thais Villas serà l’encarregada de presentar aquest programa que permetrà als concursants trobar parella gràcies a les seves qualitats culinàries. En cada episodi tres pretendents intentaran competir per l’amor d’un candidat a través dels plats que li cuinaran. “El candidat s’enamorarà d’un fricandó o d’unes empanades i serà al final del programa quan es veurà si és fiable enamorar-se a través dels dots culinaris d’algú”, ha detallat la cap de programes de RTVE Catalunya, Alicia Gómez. “És un programa interessant perquè coneixes gent molt rareta”, ha assegurat Villas en clau d’humor.

“Tres plats amaguen el possible amor de la teva vida“, explica Villas a la promoció del programa que tindrà una durada de mitja hora i que tindrà tretze capítols. La presentadora ha explicat que a ella mai l’han intentat seduir per l’estómac perquè han anat “sobre segur” i l’han portat a restaurants.

Els candidats, que el programa ha batejat com a “gastronomik o gastronòmika”, no podran veure la cara dels seus pretendents fins que es decideixin per un dels tres plats. “Cada pretendent cuina els plats a casa seva i quan la gastronòmika es decideix per un d’ells la trobada es fa en un restaurant”, ha detallat Gómez tot afegint que “el premi és trobar l’amor”.

El programa pretén ser desenfadat i divertit i en molts casos els pretendents no en tenen gaire idea de cuinar. Així ho ha explicat Thais Villas tot assegurant en un dels programes una de les concursants diu: “ara aquestes empanades les poso amb oli fins que estiguin negres”.

El programa comptarà amb la col·laboració de diferents cuiners catalans com l’Ada Parellada, els germans Torres, l’exconcursant de MasterChef Sofia Janer o Raül Balam que cuinaran un plat “infal·lible a l’amor”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa