Vadegust
Els aliments totalment prohibits per sopar si vols fer dieta

Pràcticament tothom sap el què implica començar una dieta. I, d’entrada, un dels grans problemes és tots els aliments que ens agraden i que haurem de deixar de menjar si realment volem aprimar-nos o portar una vida saludable amb una correcta alimentació. A més, segons publica OK Diario, hi ha una sèrie d’aliments que has d’intentar evitar especialment abans d’anar a dormir.

Són els següents:

Postres làcties: Arròs amb llet, natilles, gelats de crema.

Embotits: Segur que el sopar és el millor moment del dia per a gaudir uns embotits amb amics. Igualment, has de reduir porcions i prioritzar carns magres, com el gall dindi, i formatges lleugers.

Fast food: Qualsevol tipus de menjar ràpid com ara patates fregides, pizza, etc., sempre és millor de dia.

Verdures indigestes: hi ha verdures, com el bròcoli o el cabdell, que formen part de les indigestes, i que requereixen un esforç més gran per part de l’organisme per a digerir-se i, per això, no són bones de nit.

Aliments amb greix: Si et cuines tu mateix el sopar, peix millor que carn, i forn millor que fregit.

Peix amb llimona i sal | Pixabay
Peix amb llimona i sal | Pixabay

Menjar picant: Els aliments i additius picants podrien arruïnar-te la nit si t’excedeixes amb ells.

Refrescos: Les begudes ensucrades aporten calories buides, sense nutrients, i dificulten descansar com correspon, alterant el ritme circadiari de l’organisme.

Cafè: Les begudes amb gran contingut de cafeïna, com el cafè, són enemigues del somni.

Begudes alcohòliques: Una copa de vi no generarà cap malestar, però abusar de les begudes alcohòliques donarà com a resultat un efecte estimulant, que podria mantenir-te despert fins a altes hores de la matinada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa