Pràcticament tothom sap el què implica començar una dieta. I, d’entrada, un dels grans problemes és tots els aliments que ens agraden i que haurem de deixar de menjar si realment volem aprimar-nos o portar una vida saludable amb una correcta alimentació. A més, segons publica OK Diario, hi ha una sèrie d’aliments que has d’intentar evitar especialment abans d’anar a dormir.

Són els següents:

Postres làcties: Arròs amb llet, natilles, gelats de crema.

Embotits: Segur que el sopar és el millor moment del dia per a gaudir uns embotits amb amics. Igualment, has de reduir porcions i prioritzar carns magres, com el gall dindi, i formatges lleugers.

Fast food: Qualsevol tipus de menjar ràpid com ara patates fregides, pizza, etc., sempre és millor de dia.

Verdures indigestes: hi ha verdures, com el bròcoli o el cabdell, que formen part de les indigestes, i que requereixen un esforç més gran per part de l’organisme per a digerir-se i, per això, no són bones de nit.

Aliments amb greix: Si et cuines tu mateix el sopar, peix millor que carn, i forn millor que fregit.

Peix amb llimona i sal | Pixabay
Peix amb llimona i sal | Pixabay

Menjar picant: Els aliments i additius picants podrien arruïnar-te la nit si t’excedeixes amb ells.

Refrescos: Les begudes ensucrades aporten calories buides, sense nutrients, i dificulten descansar com correspon, alterant el ritme circadiari de l’organisme.

Cafè: Les begudes amb gran contingut de cafeïna, com el cafè, són enemigues del somni.

Begudes alcohòliques: Una copa de vi no generarà cap malestar, però abusar de les begudes alcohòliques donarà com a resultat un efecte estimulant, que podria mantenir-te despert fins a altes hores de la matinada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa