Vadegust
Aliments per tenir una nit en parella perfecta

El sexe és una font de salut i benestar físic ja que s’alliberen unes hormones que fan que disminueixi l’ansietat, enforteix el sistema immune, millora l’aspecte de la pell i el cabell, augmenta la musculatura, redueix l’insomni, i dona una major autoestima. I precisament per aconseguir passar una nit en parella perfecta, Nutritienda recull quins són els aliments més indicats. Són els següents:

Maduixes

Les maduixes són un aliment molt nutritiu amb un alt contingut en polifenols i vitamina C que té una gran acció antioxidant i contribueix a disminuir el cansament, la qual cosa ajuda a augmentar el desig sexual.

Alvocat

L’alvocat és un aliment ric en àcids grassos saludables, en vitamines B6 i C, que ajuda a disminuir la fatiga, també conté magnesi que contribueix al funcionament normal del sistema nerviós. A més, és un potent antioxidant ja que té vitamina E coneguda com la vitamina del sexe ja que millora la vitalitat en afavorir el flux sanguini i incrementa el desig sexual.

Cacau

El cacau és considerat un dels aliments més estimulants ja que conté metilxantines que són unes substàncies amb capacitat per a estimular el sistema nerviós. És l’aliment ideal per a recuperar el desig sexual ja que el seu deliciós sabor pot fer que s’alliberin endorfines. Però compte, cal prendre’l en la seva justa mesura.

Ostres

Les ostres són un dels mol·luscos més demandats a Sant Valentí. Un dels motius pels quals són considerades afrodisíaques és per ser font de zinc, el seu consum intervé en la producció de testosterona, principal hormona sexual dels homes. A més, són font d’altres nutrients com els àcids grassos omega 3, niacina, i vitamina B12 i són riques en ferro.

Un plat d'ostres | Pixabay
Un plat d’ostres | Pixabay

Mel

La mel sempre ha estat considerada com un dels millors aliments per a despertar el desig sexual, de fet, s’explica que en l’antiguitat es prenia mel després de casar-se per a augmentar la fertilitat, d’aquí el nom de “luna de miel”. És rica en vitamines B i C, conté flavonoides i fenols pel que és un bon aliment antioxidant.

També hi ha multitud de complements alimentaris amb els quals acompanyar una alimentació saludable per a desfermar la passió. Les seves fórmules compten amb nutrients implicats en la salut hormonal. Aquests són els principals:

Zinc i seleni

El zinc i el seleni poden augmentar el desig sexual. El zinc és un mineral que contribueix al manteniment dels nivells normals de testosterona, i el seleni contribueix a l’espermatogènesi normal.

Tribulus terrestris

Un altre complement ideal per a Sant Valentí és el tribulus terrestris, ja que aporta saponines, que pertanyen al grup dels fitoquímics i presenta una estructura molecular com la de les hormones esteroides.

Maca

Ja finalment, però no per això menys important, està la Maca, un altre dels ingredients més utilitzats per a activar el desig sexual. Encara que són necessaris més estudis, algunes investigacions suggereixen que aquesta planta pot exercir efectes positius sobre l’estimulació de l’espermatogènesi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa