Vadegust
La raó per la qual els aliments picants s’han de prendre a l’esmorzar

Segur que et sorprèn, però els aliments picants és recomanable prendre’ls a l’hora d’esmorzar. El motiu? Segons l’institut John Hopkins Medicine, les precioses substàncies contingudes en les espècies promouen l’absorció de nutrients, ajuden a la digestió i contraresten nombroses malalties, com ara nàusees, acidesa estomacal i inflor abdominal. Pel que tot això apunta al fet que sigui beneficiós menjar-los especialment a primera hora del dia, tal i com recull ‘OK Diario‘.

Però quins són, en concret, els aliments picants que no han de faltar a l’esmorzar? Un estudi recent del mateix institut ha descobert que alguns aliments especiats o molt picants poden ser tot un cúmul d’energia per a començar el dia, però a més compten amb altres beneficis.

En concret, has de menjar els següents aliments picants a l’hora d’esmorzar:

Gingebre

El gingebre és l’espècia ideal per a un esmorzar saludable i nutritiu. Els seus beneficis són realment nombrosos:

  • Redueix l’estat inflamatori de l’organisme
  • Promou la digestió
  • Preveu grips i refredats

Ají picant o ‘chile’

Per als més atrevits, el ‘chile’ és un gran ingredient per a introduir a l’esmorzar. Aquest aliment, de fet, conté una substància anomenada capsaicina, capaç de controlar i reduir l’estímul de la gana. Per això, menjar pebrots picants al matí és útil per a contrarestar la gana al llarg del dia, així com per a guanyar una bona dosi de bon humor.

Canyella

Finalment, aquí està la solució més suau per a aquells que mai podrien renunciar a l’esmorzar dolç, típic de la nostra tradició: la canyella. És una espècia beneficiosa, que pot perfumar i donar sabor a brioixos, bescuits i moltes altres preparacions. Aquest antioxidant natural estimula la circulació sanguínia , contrarestant la retenció d’aigua, i redueix el nivell de colesterol dolent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa