Vadegust
Els aliments que mai hauries d’incloure en la cistella de la compra

Hi ha certs aliments que, encara que siguin molt populars, és millor no incloure en la cistella de la compra. Són els següents, tal i com publica Ok Diario:

Sucs processats

Els sucs que passen per processos químics no són la pitjor opció de la cistella, però sí una de les més enganyoses. Moltes persones es queden amb aquesta alternativa creient que reemplaça als sucs naturals. Però no. La seva aportació de nutrients és molt baix, i la resta dels ingredients no fan més que fer-nos mal.

Refrescos gasosos i ensucrats

Des de la famosa Coca-Cola fins a l’últim dels refrescos gasosos ensucrats, estem en presència d’una gran amenaça per a la salut. L’alt contingut de sucre col·loca a aquests productes com la causa de trastorns i malalties molt variats. Sobretot aquells que estan relacionats amb l’excés de sucre en la sang.

Refrescos en un supermercat | Pixabay
Refrescos en un supermercat | Pixabay

Embotits

Pocs menjars són tan saborosos com els embotits i les carns processades del supermercat. Podem citar la mortadel·la com un dels diversos exemples possibles, però és clar que hi ha d’altres. Generalment tenen gran quantitat de sal i, per paradoxal que sigui, el seu percentatge de carn és mínim.

Cereals d’esmorzar

Els tradicionals cereals per esmorzar i altres similars no són aconsellables. Molt menys per a nens. Pensa que de cada quatre cereals, un d’ells és sucre pur, la qual cosa et donarà una millor idea sobre la deterioració que això pot produir en un organisme que està en ple desenvolupament.

Mantega

Els greixos saturats, que abunden en la mantega, estan íntimament associats al colesterol dolent elevat. Intenta no afegir mantega a la cistella de la compra en cap de les seves formes o consumir-la amb prudència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa