Vadegust
Els 9 aliments clau per a recuperar i incrementar la vida íntima

La pandèmia de la Covid-19 ha afectat a tothom i en diversos àmbits. Però un dels que ha patit les conseqüències de tot el que ha implicat el coronavirus ha estat l’àmbit sexual. De fet, un 39% dels espanyols reconeixen haver reduït la seva activitat sexual en aquests dos anys. Aquest canvi a la rutina, la incertesa econòmica, l’ansietat i l’aïllament social ha fet que la vida sexual quedi relegada a un segon pla. Afortunadament, segons publica ‘Ok Diario‘, hi ha aliments que són clau per a recuperar el desig sexual. Són els següents:

Cacau

Segons el mateix diari, el cacau aporta múltiples beneficis i és un aliment estimulant perquè conté metilxantines, substàncies amb capacitat per a estimular el sistema nerviós. També conté una gran quantitat de sodi, fòsfor i potassi que el fan un aliment molt complet. A l’hora de triar una bona xocolata cal fixar-se que tingui un mínim de 70% de cacau.

Caixes amb maduixes del Maresme | Pixabay
Caixes amb maduixes | Pixabay

Maduixes

No és un aliment afrodisíac com molta gent creu, sinó que és molt nutritiu, i té un alt contingut en polifenols i en vitamina C.

Canyella

Aquesta espècia és font de fenol i minerals com el calci i el ferro. Aquest últim contribueix al transport normal d’oxigen al cos. A més, conté linalool una substància que es troba de manera natural en flors i plantes i que aporta sensació de benestar.

Espàrrecs

Presenten multitud de nutrients com ara vitamina C, àcid fòlic, proteïnes, lignans i flavonoits. El seu alt contingut en vitamina E el converteixen en un potent antioxidant.

Ostres

És font d’altres nutrients com els àcids grassos omega 3, niacina i vitamina B12. Per això els experts consideren què és considerat afrodisíac, ja que conté zinc.

Ostres del Delta de l'Ebre | N.R
Ostres del Delta de l’Ebre | N.R

Alvocat

Sabem que és ric en àcids grassos saludables, en vitamina C i vitamina B6 que ajuden a disminuir la fatiga, i magnesi que contribueix al funcionament normal del sistema nerviós.

Mel

Sempre ha estat considerada com un dels millors aliments per a despertar el desig sexual. Les llegendes expliquen que en l’antiguitat es prenia mel després de casar-se per a augmentar la fertilitat, d’aquí ve el nom de “lluna de mel”.

Salmó

És font d’àcids omega 3 i antioxidants, com la vitamina E. És un peix blau replet de beneficis.

Gingebre

Aporta calci, sodi, fòsfor o potassi i vitamines com la C, B3 i B6.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa