Vadegust
Alimentària tindrà una superfície expositiva de 85.000 metres quadrats

El saló de l’Alimentària d’enguany, que se celebrarà del 4 al 7 de febrer, preveu ocupar set pavellons al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, omplint una superfície expositiva de 85.000 metres quadrats. A més, la fira ja té reservats vora el 90% dels espais i comptarà amb prop de 3.000 empreses, de les quals un 18% provenen de l’estranger. El saló s’ha posposat en dues ocasions, i el 87% de les firmes que van apostar per acudir a la convocatòria del 2020 revalidaran la seva participació, mentre que al voltant de 200 empreses assistiran a la cita per primera vegada.

L’edició d’enguany comptarà amb deu salons específics, sent el d’Intercarn -el sector de carnis i derivats- el de major superfície, amb 14.000 metres quadrats. Per altra banda, totes les comunitats autònomes han confirmat la seva presentació al saló, mentre que la resta d’espais ja estan totalment reservats o amb nivells d’ocupació propers al 90%.

Entre ells hi ha Interlact -el saló especialitzat en làctics i derivats-, Expoconser -conserves-, Snacks, Biscuits & Confectionary -indústria del dolç-, Mediterranean Foods -aliments de la dieta mediterrània, productes frescos, olis d’oliva i olis vegetals-, Restaurama -Food Service-, i el nou espai Alimentaria Trends, que inclourà subsectors productius com els aliments ‘delicatessen’ o els de producció orgànica. També hi haurà espais dedicats als aliments lliures d’al·lèrgens, els d’elaboració Halal i els funcionals i l’espai Grocery Foods, que reunirà empreses de gran consum alimentari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa