Vadegust
Alimentaria comptarà amb 3.000 expositors i 30 xefs de referència

La Fira Alimentaria amb Hostelco, que se celebrarà del 4 al 7 d’abril, comptarà amb la participació de prop de 3.000 empreses expositores en una fira que ocuparà 85.000 metres quadrats del recinte de Gran Via i Fira de Barcelona. Així, s’oferiran més de 50 activitats gastronòmiques i àrees especialitzades en oli, cafè, fleca i rebosteria,…

L’activitat estrella seran sis espais de demostració encapçalats per 30 xefs que sumen 35 estrelles Michelin. En aquest showcooking els reconeguts xefs mostraran les seves creacions més genuïnes i avantguardistes. Entre els reconeguts xefs hi haurà Oriol Castro i Eduard Xatruch de Disfrutar, Fina Puigdevall de Les Cols, Raül Balam de Moments, Ada Parellada del Semproniana, Nandu Jubany de Can Jubany o Albert Raurich de Dos palillos.

Segons han explicat, la suma d’Alimentaria amb Hostelco mostrarà tant a la distribució com el canal Horeca l’oferta més completa i transversal de tota la cadena de valor de la indústria de l’equipament, la restauració i la gastronomia. En aquesta edició es podrà fer el tast audioguiat del The Olive Oil Bar i Hostelco se centrarà en el potencial del cafè.

Durant la roda de premsa de presentació de l’edició de 2022, el president d’Alimentaria i de la Càmara de Comerç d’Espanya, Josep-Lluís Bonet, ha assegurat que aquest serà el saló de la recuperació. Ha afirmat que la iniciativa vol ser una “injecció d’optimisme” per a tot el sector així com per l’economia espanyola. Bonet ha aplaudit que hi haurà una participació internacional “potent” i ha pronosticat que serà una edició molt “normal” que serà un “èxit”.

Per la seva banda el president d’Hostelco, Rafael Olmos, han assegurat que la fira arriba en el moment “més oportú” per dinamitzar el mercat després dels efectes que ha patit el sector per la covid-19. El president de la Confederació Empresarial d’Hosteleria d’Espanya, Jose Luis Yzuel, ha reclamat que el sector necessita “ja” normalitat i ha subratllat que la fira ha d’esdevenir un “punt d’inflexió” en la recuperació econòmica. “Tenim l’obligació d’exigir a l’administració que part dels fons europeus arribin a les empreses”, ha reclamat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa