Vadegust
L’aliment imprescindible en la teva dieta: calma la gana i no engreixa

Si et trobes fent dieta, hi ha un aliment del qual no pots prescindir, ja que calma la gana i no engreixa. Es tracta de la gelatina natural. Ara bé, cal evitar la gelatina industrial, que conté edulcorants i sucres i, per tant, genera l’efecte contrari: augmentar de pes. Per a això, simplement has de revisar al detall l’etiqueta i comprovar que la gelatina és rica en aminoàcids com l’arginina i la glicina, que acceleren el metabolisme i afavoreixen la crema de greixos.

Beneficis de la gelatina per a la salut

La gelatina és un aliment 100% recomanat per a la dieta. És proteïna pura, ja que el col·lagen amb la qual s’elabora engloba una cadena d’aminoàcids. Tenint això en compte, l’aportació calòrica és pràcticament nula. És una molt bona opció per a prendre a manera de snack a mig matí o a mitja tarda a l’oficina, tal i com recull Ok Diario.

Gelatina | Pxhere

A això cal sumar que el seu consum regular augmenta l’elasticitat de la pell perquè aporta un 30% de col·lagen, una proteïna essencial per a prevenir l’envelliment prematur i disminuir les arrugues i les línies d’expressió. A més, el col·lagen ajuda al fet que la pell es mantingui hidratada, i la protegeix dels radicals lliures.

I encara hi ha més, perquè la gelatina també cuida la salut dels ossos en ser rica en minerals com el calci, el magnesi, el silici i el fòsfor. Un altre dels seus beneficis més destacats és que afavoreix una adequada digestió gràcies a la glicina, un aminoàcid que afavoreix l’assimilació de nutrients i la digestió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa