Vadegust
L’aliment que farà que et desapareguin les varius

Si estàs preocupat o preocupada perquè tens varius, hi ha un aliment que et pot ajudar a que desapareguin! Encara que són molts els aliments que consumim diàriament que tenen un efecte positiu contra les varius, també hem de ser conscients que altres conductes no ajuden a eliminar-les sinó que les afavoreixen.

Per tant, el primer que hauries de fer és abandonar tots aquells costums que alenteixen la circulació. Parlem del consum de tabac, alcohol i aliments ultraprocesados rics en sucres i greixos dolents.

Nous | Pixabay
Nous | Pixabay

Les nous, el secret contra les varices

Dit això, l’aliment secret del qual estem parlant són les nous, fruita seca amb la capacitat de protegir els vasos sanguinis gràcies a diverses propietats que les fan un eficient anticoagulant i antiinflamatori, segons publica OK Diario.

Són nombrosos els estudis que han demostrat que el contingut d’àcids grassos Omega 3 d’origen vegetal que posseeixen les nous té un impacte innegable en la nostra salut cardiovascular, millorant-la en general.

Per tant, els metges i nutricionistes recomanen consumir una petita ració de nous cada dia. Resulten ideals com a snack, perquè ens deixen satisfets fins i tot en porcions de cinc a deu nous.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa