Vadegust
Hi ha un aliment que farà créixer ràpidament el teu cabell

Potser no ho sabies, però sí, hi ha un aliment que t’ajudarà a fer créixer ràpidament el cabell. Estem parlant del salmó, un dels aliments més saludables que existeixen. És fantàstic per a promoure el creixement saludable del cabell, tal com avalen diferents estudis científics i com recull Ok Diario. És ric en vitamina D, que aporta força, redueix l’excés de sequedat i prevé la caiguda.

La vitamina A present en el salmó és un antioxidant natural, que combat la caiguda del cabell. La vitamina B12, que també rep el nom de cobalamina, és essencial per al creixement del cabell perquè intervé en la producció de glòbuls vermells, els quals faciliten el transport de nutrients.

Plat de salmó amb amanida | Pixabay
Plat de salmó amb amanida | Pixabay

A més, el salmó conté Omega 3, un tipus de greix saludable que afavoreix la circulació sanguínia en el cuir cabellut, clau perquè el cabell creixi fort. A més, aquest nutrient disminueix la caiguda i combat la inflamació.

No tots els peixos tenen el mateix percentatge de minerals, sent el salmó un dels més rics en calci, ferro i magnesi. El calci i el potassi són molt importants per a la salut capil·lar perquè intervenen en l’ajust hormonal. Això és fonamental tenint en compte que l’alopècia pot ser causada per trastorns hormonals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa