Vadegust
Alerten de la presència d’histamina en una varietat de pizza congelada

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha fet una crida als consumidors perquè no ingereixin una varietat de pizza congelada després que les autoritats del País Valencià hi hagin detectat histamina, que pot provocar dolor abdominal, nàusees, vòmits, diarrea, mal de cap, mareig, urticària i fogots.

Es tracta, concretament, de la pizza de tonyina de la marca Consum, distribuïda als supermercats d’aquesta cadena i corresponent als lots NE16, NE25, NE09, NF27, NF23, NG08, NB17, NB24, NC03 i NH05.

La pizza de tonyina afectada | AESAN

Segons l’AESAN, la mateixa empresa ha informat les autoritats d’aquesta situació, que afecta partides que s’han venut a Catalunya, el País Valencià, l’Aragó, Múrcia i Castella-la Manxa. Tot i que no hi ha coneixement de cap intoxicació, es recomana que qui hagi comprat aquesta varietat de pizza congelada la torni a la botiga.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jubilat. a agost 21, 2022 | 07:41
    Jubilat. agost 21, 2022 | 07:41
    Aixó pot ser veritat o no ser-ho. Una cosa així pot enfonsar i fer plegar una empresa, i aixó és molt vell. Ja fa un segle, es feu una acusació semblat a una fàbrica de galetes molt coneguda i, com a resultat, els fou destruït to el producte emmagatzemat i, naturalment, perdé tots el clients. Sembla, però, que l'acusació era falsa..... Ah!. La fabrica de galetes encara existeix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa