Vadegust
Alerta per la presència de proteïnes de la llet no indicades en l’envàs en un llom curat distribuït a Catalunya

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha tingut coneixement, a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI), d’una notificació d’alerta traslladada per les autoritats sanitàries de Castella i Lleó relativa a la presència de proteïnes de la llet no inclòs en l’etiquetatge en Llom Curat de la Marca BEHER.

Les dades del producte implicat són:

Nom del producte (en etiqueta): Llom Curat
Marca comercial: BEHER
Aspecte del producte: Totes les presentacions
Número de lot, data de caducitat: Tots els lots de totes les presentacions en les quals no s’indica la presència de proteïna de llet en l’etiquetatge.

El producte s’ha distribuït a nombrosos països i dins de l’estat espanyol a: Andalusia, Aragó, Astúries, Illes Balears, Canàries, Catalunya, Ceuta, Castella-la Manxa, Cantàbria, Castella i Lleó, País Basc, Galícia, Madrid, Múrcia, Navarra, La Rioja i País Valencià.

Aquesta informació ha estat traslladada a les autoritats competents de les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI) i als Serveis de la Comissió Europea a través de la Xarxa d’Alerta Alimentària Europea (RASFF), per tal que es verifiqui la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.

Com a mesura de precaució, es recomana a les persones al·lèrgiques a proteïnes de la llet que tinguin el producte a casa seva que s’abstinguin de consumir-lo. El consum d’aquest llom curat no comporta cap risc per a la resta de la població.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa