Vadegust
Així serà el primer restaurant NFT del món

Els NFT han arribat per quedar-s’hi. Es tracta d’actius digitals únics que no es poden intercanviar entre sí -bàsicament perquè no n’hi ha dos d’iguals-. Aquests tokens no fungibles han trobat el seu lloc també a la restauració. Segons publica ‘La Vanguardia’, VCR Group acaba d’anunciar que l’any que ve obrirà a Nova York FlyFish Club, el primer restaurant NFT del món.

I com funcionarà el restaurant? Es tractarà d’un establiment de 1000 m² exclusiu per a socis, els qui accediran a ell a través de la compra d’un token no fungible de Flyfish, un actiu digital únic emmagatzemat a blockchain i adquirit mitjançant criptodivises. No fa falta dir que estarà situat en una de les millors zones comercials de Nova York.

Els que disposin d’aquest token (que costarà uns 13.600 dòlars) podran accedir a la cocteleria del local i al menjador en el qual se servirà un menú de cuina nikkei centrat en el peix i també mariscos a l’estil de Nova Anglaterra, mentre que els clients més VIP (només 14 persones que hagin invertit més de 29.500 dòlars en tokens), a més, podran accedir a una sala omakase privada en la qual es podrà degustar peix molt fresc seleccionat per un sushiman amb estrella Michelin. Els tokens es podran comprar, vendre o fins i tot llogar si el soci passa uns dies fora de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa