Vadegust
Així prepara una paella Homer Simpson: la seva recepta

Increïble, però cert. La paella valenciada ha arribat a la famosa sèrie d’animació Los Simpson. En un dels últims episodis de la temporada 34 de la popular sèrie, Homer Simpson s’atreveix amb un dels plats més identificatius de la gastronomia valenciana, la paella. Tot i això, segons recull ‘La Vanguardia’, aquesta versió no ha estat exempta de polèmica, i ha estat en Twitter on alguns han posat el crit al cel per una recepta que s’assembla més a un arròs amb coses que al tradicional plat valencià.

En aquest capítol Homer forma part d’un grup que es qüestiona, entre d’altres coses, l’existència d’ovnis o el nou ordre mundial. Després d’aconseguir alguns seguidors i reunir-los a casa, el pare de la família Simpson es posa el davantal en el qual es pot llegir “piràmide de la paella” per a posar-se al capdavant dels fogons i impressionar als seus convidats.

La recepta? Arròs a la base, tomàquet i marisc en el primer pis i pollastre. Amb l’objectiu de donar-li més sabor, Homer torra en una paella una bona quantitat de brins de safrà sota la mirada de la seva dona Marge Simpson, que recorda que mai havia vist al seu marit torrar res a casa.

Mirant a cambra, Homer explica com preparar la que ell defineix com “la paella reunió conspiratoria que és capaç de descobrir qualsevol complot diabòlic que mai cobririen els mitjans generalistes”. Explica que el més important del plat és usar ingredients frescos, però després afegeix xoriço.

A més de pollastre, el personatge deixa a l’espectador que experimenti en aquesta gens ortodoxa interpretació amb altres proteïnes com ara insectes o mamífers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa