Vadegust
Així pots agafar els productes amb més data de caducitat dels supermercats

Segur que ho has fet alguna vegada. Tots ho fem. Volem comprar sempre els productes que tenen la data de caducitat més llunyana, sobretot en aquells productes que són més peribles, com la llet, la fruita o els ous. Però això no sempre és senzill, sobretot si són productes frescos envasats, com ara la carn, ja que acostumen a tenir un rang de data molt ajustat. Per sort, hi ha un truc que podem posar en pràctica per a aconseguir els aliments amb una major data de caducitat, tal i com recull ‘Ok Diario‘.

Simplement hem d’utilitzar el sentit comú i pensar la forma en la qual els treballadors del supermercat col·loquen els productes a l’hora de reposar. Els que tenen una data de caducitat més pròxima sempre els col·loquen davant per una raó molt lògica: que siguin els primers que s’emporten els clients.

Un carro per fer la compra en un supermercat | Pixabay
Un carro per fer la compra en un supermercat | Pixabay

En canvi, els productes més nous els col·loquen darrere. Tenint això en compte, és tan fàcil com rebuscar entre els articles que estan més al fons de la prestatgeria. Segur que la data de caducitat és més tardana que la dels aliments que es troben davant.

Tot i això, en aquests moments hi ha un problema més important: la pujada dels preus, que comença a ser una tònica constant en els últims mesos. La inflació a l’estat espanyol és una de les més altes de l’eurozona, malgrat que la guerra de Rússia a Ucraïna està tenint conseqüències arreu. De fet, l’estat és el país on més han pujat els preus dels aliments, duplicant l’encariment de la cistella de la compra registrada en altres països com França.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa